Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra2023. február 06. | Ma Dorottya és Dóra napja van.

Eseményeink

16
03
2021

A téli álmot alvó barnamedve február 2-án, azaz Gyertyaszentelő napján felébred és kibújik a barlangjából, hogy megnézze milyen az idő. Ha meglátja az árnyékát, azaz süt a nap, akkor sürgősen visszabújik, mert úgy gondolja, hogy még sokáig tart a tél, hideg lesz, s jobb neki tovább aludni a jó kis barlangjában. Azonban ha borult az ég, kitöröli az álmot a szeméből, felmondja a barlangalbérletet, mert hamarosan jön a tavasz. A Zöld-híd Egyesület és a Szilády Áron Református Gimnázium 5 éve szervezi a Jótékonysági Medvenapját, melynek célja a rászoruló gyermekek támogatása.  2021-ben rendhagyó módon a Kiskunhalasi Napsugár Óvodák Átlós Úti Óvodájának gyerekeit leptük meg ajándékokkal. Az óvoda előterében került sor a medvenapi adományok átadására, a járványhelyzet miatt. A Szilády Áron Református Gimnáziumából diákok és a pedagógusuk jöttek el, nem érkeztek üres kézzel, elhozták adományaikat. A jótékonysági és egyben újrahasznosítási tevékenységünket támogatta a Kiskunhalasi Fészekrakó Nagycsaládosok Egyesülete, a Dózsa Méhészet és magánszemélyek is. A gyermekek csillogó szeme  - melyet csak képeken láthattunk - bizosíték arra, hogy sikerült örömet szerezni a hátrányos helyzetű kicsiknek és családjuknak.

18
11
2019

A Halas és Környéke Gazdakör és a Kiskunhalasi Napsugár Óvodák tavasszal indította útjára a kiskert kialakítást és gondozást. A város összes óvodája részt vesz a programban, így a mi óvodánk is. A tavaszi folyamatos veteményezés (hagyma, retek) után, most az őszi munkára került sor. Az óvoda nagycsoportosai búzát vetettek.


28
02
2019

A gyermekek mindig nagyon várják a farsangi ünnepet. Idén a szülőket is meghívtuk egy kis mulatságra. Sokan eljöttek és a gyermekeikkel együtt jól érezték magukat. Többen jelmezbe is beöltöztek.

Délelőtt pedig Tengeri Attila zenés műsorral szórakoztatta a gyermekeket. Kipróbálhatták a különféle hangszereket.  Énekeltünk, táncoltunk, jól éreztük magunkat.

18
12
2018

Az óvoda gyermekei közösen az óvónőkkel díszíttették fel a karácsonyfát.  Több kisgyermek nem is látott még ilyet, így próbáltunk ezzel is örömet okozni számukra. Mindenki kivette a részét a díszítésben. Másnap pedig sok-sok meglepetés vártak őket.

06
12
2018

Az Átlós úti óvodában is nagyon várták a gyermekek a Mikulás bácsit. Énekkel és mondókával készültek számára. A gyerekek nagy örömére nem üres puttonnyal érkezett. 

Jövőre is várunk sok szeretettel Mikulás bácsi.

12
11
2018

November hónapban ismét tiszteletét tette nálunk a Léghajó Színház. A csizmás kandúr c. műsort adták elő a gyermekeinknek.

A gyermekek nagy örömmel és szeretettel várták és készültek az előadásra.  Boldogan figyelték végig a műsort.

Köszönjünk szépen, hogy itt voltak nálunk!

28
05
2018

Kamilla csoport Anyák napja

A gyermekek lelkesen készítették el anyukájuk számára az ajándékot. Az ünnepségen nagy számban megjelentek az anyukák és rokonok. Örömmel figyelték gyermekeiket akik ügyesen előadták a kis műsorukat. Meghitt pillanatokat éltünk át közösen.

Boldog Anyák napját!


19
12
2017

Halas Interact közösségi szervezet tagjai adománnyal lepték meg gyermekeinket karácsonyra. Közös jó hangulatú versenyjátékokkal ismertették meg óvodásainkat pl. ,,szabadulj a csipesztől” ,,labda adogató” sorverseny, ,,add tovább az érintést”).

A játékok közben megérkezett a Jézuska is. Így gyertyával a kézben vonultunk át az ajándékokkal teli fenyőfához. A gimnazista lányok angol énekekkel kápráztatták el a kicsiket. Mi pedig karácsonyi versekkel és énekekkel köszöntük meg az adományt és a tartalmas szeretetteljes délelőttöt.

Megtisztelt bennünket részvételével nyugdíjas kolléganőnk is.

06
12
2017

A gyermekek mindig izgatottan várják és örömmel fogadják a Mikulást. A kisebbek még megijednek tőle, de a nagyok már bátran közelednek felé. December hónap első hete a dalok és a versek megismerésével és megtanulásával telnek. Mikulás bácsitól örömmel fogadták el a csomagokat.

Hol vagyok? Átlós Ovi / Eseményeink

Kiskunhalasi Napsugár Óvodák

6400 Kiskunhalas, Ady Endre utca 4
06-77/421-812
adyovoda @ freemail.hu